بهناز بانی‌راد
بهناز بانی‌راد

بهناز بانی‌راد هستم. متولد ۹ بهمن ۱۳۶۶ در تهران. باستان‌شناس، ایر...

شکمگردی در سریلانکا

3 ماه قبل


یکی از بهترین خاطراتی که می‌تونیم از هر کشوری در ذهنمون داشته باشیم، طعم ادویه‌ها و غذاهای بی‌نظیرشه. یکی از بهترین تجربه‌هامون در سفر سریلانکا رستوران‌ها و فروشگاه‌هایی بودن که به جای ظروف یکبار مصرف و کاسه بشقاب‌های اضافی، مواد غذایی رو توی برگ موز سرو می‌کردن و حتی مثل دلمه می‌پختن.

باغ گیاه‌شناسی سریلانکا، جاییه که تمام ادویه‌ها و گیاهان دارویی کاشته میشه و محصولات متنوعش رو میشه تست کرد و خرید. فلفل سیاه، دارچین، قهوه، کاکائو و خیلی ادویه‌های دیگه رو میشه از نزدیک توی این باغ‌های گشاهشناسی دید و‌ از نوشیدن چای ارامش‌بخشی که مهمون این مراکز هستین لذت برد.

یادتون باشه که خوردن یه وعده میوه در روز باعث میشه هم هزینه‌های سفر کاهش پیدا کنه و هم با حس و حال تازه‌‌ی مقصدتون بیشتر آشنا بشین. هیچوقت در مصرف میوه‌جات و سبزیجات صرفه‌جویی نکنید!

همه‌جای دنیا، سیلان و سریلانکا رو به چایش می‌شناسن. اون هم با نام لیپتون که یکی از بزرگترین مزارع چای این کشور رو در خودش جای داده.
شما دوست دارین ایران رو با کدوم محصولش به دنیا معرفی کنین؟



نظرات