مراکش سرزمین رنگهای درخشان و ادویههای تند و لذیذه. جایی که به دروازه اسلام مشهوره و اولین برخورد اروپاییان رو با فرهنگ اسلامی بوجود اورده. رأسالحانوت یه ادویه ترکیبی از سماق و فلفل و زیرهست که برای گوشت استفاده میشه و طعم فراموش نشدنی به غذاهای مراکشی داده.
توی مراکش از اهالی محلی تا کسبه بازار همه و همه دعوتتون میکنن به یک استکان چای مراکشی که ترکیبیه از نعنای تازه و شکر و بخاطر قوری خاصش که شبیه چراغ غول علی بابا ست و نحوهی ریختنش از بالا شهرت جهانی پیدا کرده.
مراکش رفته باشین یا نه حتمن اسم طاجین یا تاجین بارها به گوشتون خورده. تاجین مثل دیزی هم اسم ظرف و هم اسم مظروفیه که مشهورترین غذای مراکش به حساب میآد. ترکیبی از گوشت و سبزیجات که به همراه برنج نیمدونه یا بلغور خورده میشه. تاجینهای بزرگ برای غذاهای زیاد و دورهمی ها استفاده میشه و تاجینهای کوچیک رو به عنوان ظرف نمک و فلفل و ادویه سر میز استفاده میکنن.
یکی از مشهورترین رستورانهایی که میشه توش تاجین رو امتحان کرد و با سبک غذاهای مراکشی آشنا شد شِبراهیم داخل بازار سنتی خود شهر مراکشه که تنوع غذاهای خوبی داره و محیط سنتی و آرامشبخش هم لذت خوردن غذا رو چند برابر میکنه.
تاجین فقط یکی از غذاهای خوشمزه و ساده و پر ادویه مراکش به حساب میاد. امیدوارم کرونا تموم بشه و سفر باز شروع بشه تا بتونیم لذت غذاهای خیابانی رو توی هر شهر و کشوری از نزدیک بچشیم.
نظرات